Rimma Gotskosik anordnar kulturaftnar nere i 1600tals valvet i restaurang Michelangelo varje vecka.  Pastabuffé och ett glas vin ingår  så det är en trevlig kväll  i en liten intim lokal. Olika musikaliska teman varje vecka och den här veckan var det dags för musikal med underbara Niklas Andersson och på pianot Carina E Nilsson som kan spelar allt!

Konserten inleds med att Rimmas spelar Music of the night och det är ju en bra inledning för en musikalafton. Det blir ju inte sämre sen när Niklas som första låt bjuder på Feeling good! Är ju något av hans signaturmelodi och man vet ju att både under och efter en musikalkonsert med honom så är det ”Feeling good” som gäller.

Under kvällen får vi höra en rad härliga låtar, även om alla inte är musikallåtar men vad gör väl det när han sjunger så bra! Bland annat fick vi höra Memories, Over the rainbow, Does your mother know, You raise me up, Anthem och en av mina absoluta favoriter med Niklas som han är väldigt sparsmakad med att sjunga, men ikväll plockade han fram den. Senast var för tre år sen på Confidencen, men lika underbar varje gång, Empty chairs at emtpy tables! Vilken underbar inlevelse han har i den. Så väl värd att vänta på.

En väldigt trevlig kväll i en fantastisk miljö och med underbar musik och så trevliga artister! En musikalisk pärla att minnas länge!

NA 2NA 3NA 4