About

Ett av mina stora intressen är att gå på konserter och musikaler. Det är ett intresse som jag har haft sen jag var liten. Bland mina första musiklare som jag såg var Chess i London sen har det blivit många fler. Min musiksmak är rätt blandad och har sett allt från stora arenakonserter som Bon Jovi, Springsteen, Madonna till små intima med Anders Ekborg, Peter Jöback och Helén Sjöholm. Mitt intresse har gett mig många nya vänner runt om i världen och tagit mig till platser som jag inte skulle besökt annars, eller gett mig anledning till att åka tillbaka till platser som jag varit på. Den här bloggen har jag startat för att dela av mig av mina upplevelser men även för att själv komma ihåg mina direkta intryck av det jag sett och upplevt.

Bloggens huvudbild är från Kristina konserten på Carnegie Hall i New York. Den är en bra sammanfattning på den här sidan för Kristina från Duvemåla är en av mina absoluta favoriter. Men förutom att den har gått som musikal så har den ju också satts upp i olika konsertversioner runt om i Sverige, London och så i New York och jag har rest runt och sett den.  Genom Kristina har jag också träffat nya vänner som delar mitt intresse och som jag inte skulle lärt känna annars.

Sedan 2018 skriver jag också för BroadwayWorld,com om det som händer på de svenska scenerna eller som rör våra duktiga svenska artister.

https://www.broadwayworld.com/

Jag hoppas att ni ska tycka det är kul att läsa och att du som läser ska bli sugen att gå på konserter och musikaler själv. Det är alltid bäst att uppleva på plats!

Alla foto på denna sidan är skyddade av upphovsrättslagen och är copyright Annette Stolt eller om jag lånat bild från någon hemsida den fotograf vars namn nämns i inlägget. Det betyder att de inte får lov att användas av någon annan än mig utan mitt medgivande i något sammanhang.
Men finns där något foto ni vill använda, antingen i privat eller kommersiellt syfte, så kontakta mig så ska vi nog kunna komma överrens om något.

1 tanke på “About”

  1. Sandra Kastås skriver:

    Hej Annette. jag håller på med en pressresa till Karlstad för att bjuda in till europapremiären av Something Rotten den 8 nov. Är det något du skulle vara intresserad av? Kontakta mig gärna så kan jag skicka mer utförligt program =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.