Efter lite om och men så blev det trejde gången gillt för Murder Ballad. Kan ju tyckas mycket att gå på tre förställningar av samma musikal inom loppet av en månad, men när något är bra och bara går en så kort tid så får man ju passa på. Den kommer att sätta upp i London i höst med Kerry Ellis som Sara, övriga tre roller har inte annonserats än, men det låter ju lovande med Kerry Ellis, så det är inte omöjligt med en Londonresa i höst. Vore ju kul att se den på engelska och den svenska uppsättning är ju så bra så det ger ju mersmak! Intressant är det dock att man inte har samma namn på killarna i Sverige som i den engelska uppsättning, där heter de Tom och Michael.

Men här hemma så njuter vi av Patrik Martinsson som John och Jakob Stadell som David. Vilka fantastiska röster som dessa killar har och deras inlevelse i sina karaktärer är superbra. Anna-Maria Hallgarn som spelar Sara och som slits mellan sina känslor för John och David är superb. Och sist men inte minst Hanna Hedlund som berättaren/bartendern. Alla har sådan intensitet i sina roller. Man blir helt insugen i historien. Allt mästerligt regisserat av Morgan Alling.

Musikalen växer för varje gång man ser den för, för varje gång kan man titta lite mer på de olika karaktärerna när det inte är de som är i fokus, särskilt Hanna ska man inte missa att iaktta lite extra. Hennes blickar när hon följer triangeldramat är verkligen levande och talande. Om blickar kunde döda….

Men nu är det bara en föreställning kvar, den 7 april, så har ni inte sett den gå och se den! Finns lite biljetter kvar!

Sen får vi hoppas att de vågar sig på och sätta upp någon annan musikal framöver så vi får möjlighet att njuta av dem igen.

Anna-Maria är med i Carmencita Rockefeller om har premiär den 12 april på Scalateatern och som spelas 6 gånger i april.