Så var det dags för säsongens sista Swinging Wednesday på Haymarket. Var sagt att Rennies två vapendragare skulle vara med men tyvärr var Karl Dyall ordentligt förkyld så det blev ”bara” Joakim Bergström. Vilket absolut inte är bara. Det är så underbart att se hur samspelta de är och de sjöng mycket tillsammans under kvällen. En av kvällens riktiga höjdare var ju utan tveka Begging. Så suveränt bra. Men det var några bonusgäster som dök upp. En av killarna som jobbade på Haymarket kom upp och sjöng med Rennie i en låt och han hade en riktigt bra röst. Så bjöds det på stepp!!! Inte av Rennie utan av en kille som jag tror heter Jonas Nermyr. Men kan ha hört fel på namnet. Steppa kunde han i alla fall!

En annan höjdare under kvällen var den mäktiga ”I who have nothing” med Rennie. Där visar han verkligen att han kan sjunga.

Eftersom det snart är jul blev det lite julprat. Stackars Rennie har det inte lätt med en familj med blandade religioner, allergiker, vegetarianer, rawfood etc. Inte mycket kvar på det julbordet inte. Och när det gäller julsånger så inte var det White Christmas vi fick höra utan den lite mer suspekta ”Trim your tree” till publikens jubel.

Ja det jublades ordentligt den här kvällen för publiken gillar verklingen Rennie, bandet och gästerna. Och det är ju så härligt med livemusik med bra musiker och röster!

Hoppas verkligen att de fortsätter med Swining Wednesday i någon form i vår för det har varit så härligt! Stort tack Rennie, Jan Radesjös band och alla underbara gäster för de här onsdagarna!

rms-1 rms-2 rms-3 rms-4 rms-5 rms-6 rms-7 rms-8 rms-9 rms-10