Ännu en onsdagskväll i mitt nya vardagsrum. Ja, det känns nästa som ett nytt vardagsrum. Baren på Haymarket är så trevlig och så härlig stämning. Och nu efter ett par onsdagkvällar så börjar man känna igen några ansikten från tidigare onsdagar. Så det finns en trogen skara som dyker upp varje onsdag för att se och lyssna på Rennie Mirro och Jan Radesjös little big band.

En skön blandning av låtar som vi hört från andra kvällar och en del nytt, eller i ny version. Rennie lovade förra gången att de varje kväll ska spela någon 80tals låt i swingtappning. Som han lovat så fick vi i kväll höra Steve Miller Bands härliga Abracadabra. Kan ha den på singel…. Visar sig att Rennie och jag har samma filmsmak, I alla fall vad gäller Breakfast Club. En riktigt klassiker och en av de bästa filmlåtar som någonsin gjorts. ”Don’t you forget about me”. Simple Minds fantastiska låt. Kul att det ger sig på att arrangera om de är låtarna. Men ett löfte höll han inte. Förra onsdagen var det några tjejer som dansade riktigt mycket och han lovade att om de kom igen ikväll skulle det blir ”Girls just wanna have fun”. Tjejerna var på plats, men inte blev det någon Cindy Lauper ikväll inte…

Men väl första kvinnliga gästartisten, Linda Pritchard som sjöng en helt suverän version på ”Feeling good”. Kul att vi varje onsdag får höra en ny version på den! Dock var det inte damernas först utan Andreas Lundstedt äntrade scenen som första gäst. Och vi fick höra att om två veckor är det han som tar över hela kvällen istället för Rennie. Det kan bli riktigt spännande och kul. Andreas är ju väldigt tight förknippad med Alcazar och disco, men här visade han att han här röstresurser att sjunga swing också i t ex Cry me a river. Där tog han verkligen i från tårna.

Publiken gillar verkligen det här och det är en sån härlig blandning på folk och åldrar. Och nu börjar ju bandet blir mer varmt i kläderna och har fler och fler låtar inrepade, så den utlovade timmen utökades med nästan 15 minuter. Nytt rekord! Och om publiken hade fått bestämma hade de kunnat få hålla på ett tag till.

Nästa onsdag (19 oktober) är det uppehåll och sen den 26 oktober är det alltså Andreas som är värd. Hur ska vi kunna hålla oss i två veckor????

rm-15 rm16

rm23 rm22 rm21 rm20rm24