Så var det äntligen dags att få se Phantom på svenska med Peter Jöback. Väntan har varit lång och det här genrepet är ju bara en bonus eftersom första köpta biljetten är till premiären på onsdag.Då jag ska på premiären på onsdag så tänker jag inte gå in på massa detaljer om den här superfantastiska uppsättningen av Fantomen. Och jag tänker inte berätta om hur suverän Peter var som Fantomen på svenska, eller hur bra Emmi Christensson matchade honom som Christine, inte heller hur fantastiskt bra Anton Zetterholm är som Raoul. Vilken röst han har! Och så kul att han efter ett antal roller utomlands nu får en stor roll här hemma.

Efter ett par genrep som fått avbrytas t ex p g a brandlarm så flöt det här på precis som det skulle. Lite tekniskt strul verkade det dock vara med Fantomens stav när han ska skjuta eldklot mot Raoul, men det fixar de säkert till på onsdag. Annars flöt det på som det skulle och det var bara så bra!!!! Och publiken var verkligen nöjd. Det jublades och många långa applåder efter flera nummer och applådtacket var det längsta jag har varit med om på ett genrep.

Ni som har biljetter till en föreställning, stort grattis! Ni kommer att njuta av varenda sekund. Och är det någon som ännu inte har biljett, se till att boka biljett för det är inte så många kvar och det här är alldeles för bra för att missa!