Så var äntligen musikalåret 2019 igång. Nypremiär på den underbara musikalen Ghost på China Teatern. Märktes att alla var sugna på att spela igen. Några nya ansikten och Maria Lucia Heiberg Rosenberg var tillbaka som Molly igen. Peter (Sam) och Bruno (Carl) var i storform efter ledigheten, och Gladys Del Pilar (Oda Mae Brown) spelade på högvarv. Det enda som inte var helt i form efter den längre ledigheten var ljudsystemet. Mikrofonerna slutade att fungera i slutet på akt 1 när Sam besöker Oda Mae Brown första gången. Så det blev ett tekniskt avbrott men de fixade det på typ 10-15 minuter. Sen rullade det på som det ska.

Ghost är verkligen en helt underbar musikal. Spökdansarna är helt fantastiska, deras dans är så läcker. Älskar musiken av Dave Stewart och det har jag ju gjort sen jag såg den första gången i London. Scenografin är så snygg med bildskärmarna som växlar hela tiden. Mycket känslor, både lite snyft och skratt, och slutet är så vackert och fint även om det är sorgligt.

Ghost spelas till den 23 februari så det är lite drygt en månad kvar att se den. Har ni inte gjort det ska ni verkligen skaffa biljetter och gå och se den!