Årets sista julkonsert blir Malena Laszlo, Christmas at Mornington Live. Hotel Mornington har en liveklubb på torsdagar och ikväll firade de att det var den 150 konserten. Malena Laszlo tillsammans med husbandet bjöd på härliga jazzarrangerade jullåtar. Flera av låtarna hade jag inte hört förut, men det är ju alltid kul med nya jullåtar. Det finns ju så många. Magnus Skogsberg Tear var gästartist och sjöng några duetter i första setet med Malena. Malena har gjort mycket musikal, men den enda musikallåten ikväll var ”My Favorite Things” från Sound of Music för kvällen skulle ju ägnas åt jullåtar. Det var en trevlig och intim stämning inne i loungen på Mornington. Känns lyxigt att få komma så nära artisten och bandet. Vi som var där njöt verkligen av Malenas underbara röst och de duktiga musikerna, och den varma julstämningen.

Jag kommer att hålla koll på vad som händer på Mornington Live framöver för det är alltid kul att spontant få livemusik utan att behöva köpa biljett och planera in långt iförväg och kan rekommendera att ni gör det samma!