Höstens stora show på Göta Lejon tillägnas tre stycken musiklegendarer, Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis som alla har varit stora inspiratörer till Brolle. Under 1 timma och 45 minuter får vi följa deras parallella liv, hur de vävs samman och möts, spelar med varandra men även är konkurrenter. Brolle är den stora motorn i showen och han gestaltar både Elvis och Johnny Cash och gör dem bägge med värme och respekt, men fram för allt med en röst som verkligen gör tolkningarna rättvisa. Jerry Lee Lewis, eller The Killer, som han också kallas, spelas av Simon Laufer. Ett energiknippe som vet hur man ska sjunga ”Great balls of fire” och spela sönder en piano.

Elvis är ju the King så större delen av showen ägnas åt honom, hans uppväxt, kärleken till mamman (Cecilia Wrangel Schoug), genombrottet, filmerna och Priscilla. Men även baksidorna tas med om hur han knarkade för att klara det hektiska tempot, om hur han mer och mer blev en röstmaskin som styrdes av sin manager Överste Parker. Ett av showens bästa nummer är när Elvis och Överste Parker gör duett i ”Suspicious Mind!. Joachim Bergström spelar bl a Överste Parker och sjunger helt fantastiskt också. Som Överste Parker sjöng han också ”Money (that’s what I want).

Ensamblen består av Leila Jung, Sofia Ljung och Paula Santa Eufemia. Förutom att de och Cecila Wrangel Shough är med och lyfter de flesta nummer gör de en väldigt bra tolkning på In the Ghetto. Ett riktigt bra band lett av kapellmästare Erik Lund.

Showen är full av härliga låtar som bland annat ”That’s all right mama”, ”Heartbreak Hotel”, ”Jalihouse Rock”, ”King Creole”, ” Blue Suede Shoes”, ”Are you lonesome tonight”, ” I walk the line”, ”Ring of fire”, ”Can’t help falling in love” och ”Always on my mind”. Låtar som de flesta känner till och kan sjunga med i, vilket gör att det blir en härlig stämning i publiken.

Showen förs framåt dels med hjälp av låtarna men även genom en tecknad serie med Elvis, Cash och The Killer som Brolle ”pratar” med. Till en början kändes det lite tillgjort men det föll på sin plats efter en stund.Inlednigen var läcker med de olika EPna som kom framåt en efter en i bakgrunden.  Till vissa låtar spelades det en film bakom eller visades bilder och till andra var det snygga ljussättningar som en läcker neonskylt till Heartbreak Hotel t ex.

Det är en härlig rockshow där Brolle verkligen kommer till sin rätta uppbackad av fantastiska musiker och ensamble. Showen är fartfylld, massa bra låtar och snygga nummer. Gillar man Elvis och rockig musik ska man absolut gå och se den här showen.