Det gäller att få en ny genaration att gilla musikaler och vad är då bättre än att ta hjälp av de populära Babblarna! Så från 2 år och uppåt kan man få sig glad, färgsprakande musikal med massa sång i ca 35 minuter.

Alla Babblarna är med, Klonk är den som guidar oss igenom musikalen och som spelas av Sara Englund. Övriga Babblare, Diddi, Doddo, Bibbi, Bobbo, Babba och Dadda är kramdjur som kommer fram en efter en på scenen tack vara att barnen klappar, stampar, sjunger eller viskar fram dem. Alla kommer fram på sitt eget sätt hjälpta av Fatima Edell och Gustav Karlberg. Klonk vill ta med sig alla Babblarna till tivolit och åka Berg och dalbana.

De som kan sina Babblare känner igen sångerna som är med som Bergochdalbanebit och Första låten. Fast den heter Första låten som kommer den sist. Svängig musik som man blir glad av.

Barnen uppmanas hela tiden att vara aktiva på olika sätt och det är kul att se hur enagerade de blir i de här figurerna. Många har med sig sin egen Babblare som gosedjur också.

Efter föreställningen kommer Klonk ut och alla barn som vill får komma fram och krama. Mysigt.

Vi hade med oss en snart 4åring och hon var nästan snudd för gammal så idealåldern är nog 2-3 år. Musikalen är populär men det finns lite biljetter kvar till de föreställningar som är kvar i Stockholm.