Så var det dags igen för en timmes härlig musik. Let the good times roll! Rennie Mirro och Jan Radesjö band skapar verkligen en härlig stämning! Det är en salig blanding i publiken, men alla som är här gillar bra musik. Det blir en del favoriter i repris från förra onsdagen som t ex den stående inledningen Let the good times roll som också får avsluta, Cry me a river och Sway. Några favoriter i nya versioner. Rennie gör en helt fantastisk Feeling good. Den kan man ju bara inte höra för många gånger. Och den var minst lika bra som Karl Dyalls förra onsdagen. Van Halens Jump plockades fram ikväll också, men nu som en duett med kvällens gästartist Jakob Samuel. Jakob Samuel är för de flesta mest känd som sångaren i The Poodles. Men ikväll var det en annan sida av Jakob vi fick se. I Kritstrecksrandig kostym, snygga glasögon och röda lackboots äntrar han scenen. Och Jump var inte i rockversionen utan i storbandsversion. Inte många skulle väl föränta sig att höra New York New York med honom? Men det är precis vad vi får ikväll och även en jättesvänging  Bad Bad Leroy Brown. Det är alltid så kul att få se en bra sångare sjunga nåt som man inte förväntar sig och att de har så kul när de gör det! Men är man en bra sångare så uppskattar man självklart att spela och jobba med andra bra musiker. Som pubilk är det ju de här ovanliga mötena och versionerna som är så kul att höra! Spelglädjen smittar verkligen av sig på hela publiken!

Rennie själv bjöd ju inte bara på favoriter i repris utan det blev t ex Beatles och Paul Simons ” You can call me Al” och filmmusik från Talented Mr Ripley. Han lovade att varje onsdag ska de plocka fram någon 80talshit och arra om den.

Den här kvällen fick han verkligen Haymarket att svänga och det dansades lite överallt i lokalen och även ikväll var Rennies underbara mamma på plats och dansade loss på rampen framför scenen.

Ett som är säkert är att det här är det svängigaste hotellet i stan och ingen onsdagkvälll blir den andra lik. Det enda man kan vara säker på är att det blir fullt ös och man kommer att vilja komma tillbaka!

rm-1 rm-3rm-4rm-5rm-7rm-8rm-11rm-12rm-13rm-14