Nisse Landgren har några kvällar då han bjuder in en musikalisk gäst till hörsalen. Tanken är att det ska vara en blandning av samtal och musik och kvällens gäst var Sarah Dawn Finer. Underbara Sarah!

Det var en kväll fylld med några av Sarahs stora låtar som I remember love men även covers som hon dels gjorde själv men även tillsammans med Nisse. Sarah berättade att Nisse Landgrens skivor hade spelats mycket hemma hos hennes familj när hon var liten så hon var uppvuxen med hans versioner av låtarna. När hon sedan fick höra orginalversionerna var det i många fall som hon tycket att Nisses var bättre.

Nisse Landgren är ju en av våra främsta tromboniser och han är väl något svagare i sångmässigt men han är otroligt musikalisk. En kväll med två så begåvade artisters så sitter man bara och njuter av deras musikalitet och glädje att vilja dela med sig. Intressant att höra hur de resonerar kring musik också.

Ett väldigt trevligt format som jag kan tänka mig att gå på igen när det är någon artist som jag tycker är intressant.