Egentligen skulle vi ha sett den på stora scen i söndags, men då blev det inställt pga sjukdom. Det här är en föreställning där det inte kan finnas några walking covers eftersom Karl Dyall och Rennie Mirro blandar in sina egna liv med Sammy Davis. Deras berättelse kan bara berättas av dem. Tidigare har den spelats på Lilla Scen och den var strået vassare där för den är mer intim där, eller så är det helt enkelt så att när man har sett den ett par gånger så tappar den ju överraskningseffekterna. Men det hindrar inte att man får tårar i ögonen när Rennie steppar i förtvivlan över sin egen skilsmässa och rädslan att hans son ska uppleva att han har blivit övergiven. Det griper tag lika mycket varje gång.

Karl och Rennie är fantastiska dansare och det här är det bästa som spelas på stadsteatern just nu. Till min stora glädje så finns den förevigad delvis på en cd, så jag köpte en sån. Får ta med till jobbet imorgon och lyssna igenom.

Har ni inte sett From Sammy with Love så finns det ännu lite biljetter kvar och den spelas fram till slutet av december. Missa den inte! Man blir underhållen, berörd och njuter av underbar dans!