En show med Jonas Gardell innebär att man inte ska sitta på de första raderna som jag normalt sett brukar göra så vi var nöjda med våra biljetter längre bak på parketten. Och sin vana trogen så involverade han publiken på de första raderna på lite olika sätt. Men han hade nog inte förväntat sig att en bit in i showen att några skulle ha lämnat sina platser och sen föredra att stå vid dörren längst bak. Det var inte något som var inrepeterat, annars är ju mycket av det som han tar med publiken väl genomtänkt. Men ändå gör han det så proffisgt så det inte gör något. Och han lyckas ibland ändå få körtjejerna i full skratt och tappa bort sig själv.

Den här showen är en storslagen show och han har band, gospelkör, dansare, 3 körtjejer och i slutet också några transvestiter på scen. Totalt som mest är det vara 25 personer på scen.

Det är en väldigt bra show mycket humor, men med värme, men också mitt i ett inslag från ”Torka aldrig tårar utan handskar”. Det är väldigt gripande och tänkvärt. Som vanligt är det en del sångnummer av Jonas, och även om han inte är den bästa sångaren så blir det bra för texterna är bra. Dessutom har han bra backup av sina duktiga körsångerskor där Jessica Heribertsson är min favorit.

Showen är nästan 2 timmar utan paus och man mår bra när man går ifrån den.