Disneys Frozen blev ju en mega succé från start när den kom på film 2013 och musikalen hade premiär på Broadway 2018 och 2021 var det dag för West End. Så nu vE det dags för mig att se den. Köpte biljetter via TodayTix när jag landat. 29.50£ är ett lagom pris för en musikal. Men den är värd mer än så.

Nu är jag inte nån superexpert på Frozen, men tycker de följde den bra så det är inga problem för barn att följa med. Riktigt snygg scenografi där man använde ljus och videoprojicering på ett otroligt snyggt och effektfullt sätt. Var småkyligt inne i salongen så det var en effekt för att vi skulle uppleva snön och isen…

Imponerad av både de som spelade Anna och Elsa, både som vuxna och barn. Laura Emmit som Elsa gjorde Let it go väldigt stark. Så snyggt både musikaliskt och teknikmässigt. Ja, det är värt att se den bara för det numret

Det här är en musikal som både barn och vuxna har glädje av. Der kryllade av småAnnor och Elsor, men även av många vixna utan barn. Hade en man bredvid mig som var van musikalbesökare och han tyckte filmen var sådär, men riktigt imponerad av filmen. Så är ni i London så är den absolut värd att se. Den finns på appen TodayTix med Rushtickets så det går att få billiga biljetter också.