Linda Bengtzing och Magnus Carlsson har tävlat med ett otalig låtar i Schlagerfestivalen genom åren och ikväll bjöd de på dem, men även en del av låtarna som de bara spelat in som demo och där någon annan sen fick sjunga dem, eller låtar som inte kom med alls. Vissa av deras låtar tyckte jag inte var så där jättebra när de tävlade med dem men när man hör dem så här så växer de och blir riktigt bra. Magnus och Linda är ju stora schlagerälskare och deras energi i låtarna är verkligen på topp.

En av mina absoluta favorit från melodifestivalen är Not a sinner nor a saint som jag fortfarande tycker skulle ha vunnit 2003 så alltid lika underbart att få höra den. En annan favorit som de plockat fram var Anders och Karin Glenmarks Kall som Is. Magnus gjorde en suveränt bra version av Cornelia Jacobs Hold Me Closer. En av de absoluta höjdpunkterna under kvällen. Allt avslutades med ett kavalkad av schlagerlåtar genom tiderna. Det finns ju en hel skatt att ösa ur och de kunde ha hållit på mer än två timmar.

Bra och kul mellansnack där det bjöds på lite bakom historier och annat smått och gott.

Oavsett vad man tycker om den del låtar som varit med i Mello, så har ju många av dem fastnat och på något sätt så kan man ändå texten så man rycks med och sjunger med. Det är omöjligt att värja sig när Linda och Magnus utstrålar den glädje och kärlek de har till de här låtarna Det var nästan så taket lyftet på Rival när publiken sjöng och dansade med i nästan alla låtar i de två timmar som konserten varade. Man kan bara konstatera att schlagerglädje smittar snabbt!

Det här var en riktigt härlig schlagerkväll, den perfekta uppvärmningen inför Eurovisionfinalen imorgon!

En jäkla massa schlager åter ut på turné efter helgen och gillar ni schlager så skaffa biljetter. Det här är en riktig feelgood och energikick, bara massa glada schlagers!