En konsert i Musikaliska kvarteret är alltid lite extra för lokalen är ju fantastisk fin. Sveriges första konserthus från 1877 och här njuter man verkligen av att vara på konsert. Musikaliteten och spelglädjen sitter i väggarna och den blommar ut för fullt på scenen när Blåsarsymfonikerna och Rennie Mirro och Joachim Bergström ändrar scenen. Glädjen att få sjunga på den här scenen är så stor så Karl Dyall inte kunde låta bli att slinka in på väg till Chinateatern och Bodyguard för att få vara med i öppningsnumret Let The Good Times Roll och sen riva av en fantastisk Feeling Good. Sen snabbt iväg till Chinateatern för att vara på plats när ridån går upp där.

En underbar överraskning och bonus och sen var det verkligen Feeling Good resten av konserten fylld av klassiker och lite nytt. Joachim Bergström gick all in i Mack the Knife och Rennie Mirro släppte som vanligt loss i I Got Rythm. Kvällens gästartist Sarah Dawn Finer förvirrade kvällens dirigent Jonas Nydesjö med sitt inledningssnack när hon pratade om Alla Hjärtans Dag kort innan hon knyter ihop det och hon bjuder på en härlig tolkning av Perhaps, Perhaps, Perhaps med glimten i ögat. Tätt följd av hennes underbara Kärleksvisan. När hon sjunger den så håller man andan och bara njuter av varje ton. Första akten avslutas med Me and my shadow med Joachim och Rennie, en perfekt låt för dem för de är så samsjungna, en given enhet de liksom sitter ihop. I andra akten fortsätter de att sjunga tillsammans i Fine and dandy och Fever som de gör så strålande bra tillsammans.

Sarah har ofta sjungit What a wonderful world, men i kväll är det i ett helt nytt arrangemang som känns mer personligt och passar hennes makalösa röst helt perfekt. Ett magiskt ögonblick!

Att de här tre verkligen älskar att stå på scenen, både med Blåsarsymfonikerna och tillsammans som en trio, märks verkligen, det skämtas och gnabbas helt naturligt som det bara kan göra när men delar den här spelglädjen tillsammans. Deras röster lyfter varandra och de avslutar med The way you make me fell so young och en otroligt starkt och mäktig version av My Way. Extranumret blir traditionellt Let The Good Times roll, precis som det började. Glädjen och energin som finns på scenen fortplantar sig ut över publiken och man lämnar Musikaliska med ett stort leende, nynnandes och full av livslust.

Missa inte att se det här tillsammans och de spelar igen kl 17:00 och 20:00 den 18 februari och det finns biljetter kvar till kl 20:00 i skrivande stund. Skippa Mello och köp biljett för det här är så musikaliskt underbart.