När de la in att Phantom skulle förlängas till våren 2017 var det här tänkt som den sista föreställningen och självklart såg vi till att boka in de bästa platserna, mitten rad 1, för att få en riktig härlig nära upplevelse. Men som vi nog misstänkte blev det inte sista utan nu är sista den 14 maj. Och om ni undrar så självklart har vi biljetter till den också…För den här uppsättningen är alldelse för bra för att ine få njuta av så länge som det går.

Eftermiddagens föreställning var inget undantag från de andra. Peter Jöback gör en helt underbart storartad och fantastisk Fantomen. Och inte märktes det av att han hade något problem med en foten, men efter föreställningen kom han ut med en ”pjäxa” på foten… The show must go on. Och även Anton Zetterholm, Raoul, hade någon skada för det blev inget hopp ner från bron i slutet. Men sådana detaljer är det nog bara vi som ser den om och om igen som lägger märke till. Dock var det inget fel på varken Peters eller Antons röster och det är ju huvudsaken. För varje gång jag ser Anton blir jag bara mer och mer förtjust i honom. Älskar hans röst, hans minspel och de små rörelserna. Ett ögonbryn som höjs etc, även när fokus inte är på honom. Precis som alla andra. Går man bara en gång så missar man hur mycket alla agerar när de nite är i fokus och det är ju de här små detaljerna som gör det till en så bra föreställning. Emmi Christensson som Christine är minst lika bra som sina manliga motspelare. Den här trion är en sån perfekt match. Alla i minsta roll är så bra i den här uppsättningen så man bara njuter hela tiden. Sanna Martin, Sindre Postholm, Rolf Lydahl, Karolina Andersson, Tehilla Blad, John Martin Bengtsson, Daniel Engman, Glenn Edell mfl,  Dagen till ära fick vi skapa bekantskap med en ny dirigent, Bosse Johansson. Det är så underbart med så bra musiker som spelar den här fantastiska musiken. Varje gång första tonen spelas så förflyttas jag till Paris och sen är man kvar där till sista tonen.

Och när sista tonen spelas så är jag så glad att jag åtminstone har en gång till att se den här på Cirkus med det här fantastiska gänget.

 

Än finns det biljetter kvar så har ni inte sett den så se till att göra det!