Ikväll visade Rennie och hans gäster verkligen var skåpet ska stå och vilket hotell i Stockholm som är svängigast. Den här kvällen var verkligen något över det vanliga för den stämning och energin som skapas när de tre musketörerna Rennie, Karl och Jocke står på scenen på en och samma gång är helt magisk! Och kvällens D’Artagnan var en helt ny bektanskap, Julia Frey. Direkt från start i ”Let the good times roll” så bjöd Rennie in sina två vapendragare och ingen kväll tidigare på Haymarket har det varit sånt tryck i den låten. Och sen rullade det verkligen bara på. Och det fanns ingen som inte kunde stämma in i Feeling good när Karl drog av den med sådan kraft och känsla. Och inte behövde de be för att vi skulle digga med, för självklart gjorde vi det i den underbara version av Beggin som Jocke och Rennie bjöd på. Vilket drag! Och Juila Frey visade att även hon hade en härlig röst, nåt lite ovanligt i den men jag gillade den. Hennes tolking av Carole Kings Natural woman var verkligen kraftfull. Självklart gör ju Jan Radesjös och hans fantastiska musiker sitt för att det ska bli så bra!

Ja den här kvällen bjöd verkligen på många helt underbara låtar och för att nämna några till så kan vi ta Abracadabra, Americano, Cry me a river (man bara dör när Rennie sjunger den!), Ivar och ingen kväll på Haymarket är fulländad utan Sway! Det var så kul att ha Rennie och Karl hemma från New York där de förra veckan gjorde stor succé med From Sammy with Love på Apollo Theatre.

Den här timmen på onsdagar mellan 21-22 och verkligen en av veckans höjdpunkter. Och jag längtar redan till nästa! Och nu får man vänta två veckor för det är inget nästa vecka utan först den 30 november. Men den som väntar på något gott väntar inte för länge, även om det kommer att kännas väldigt långt!

rkjj1 rkjj2 rkjj4 rkjj5 rkjj6 rkjj7