Köp hjärtan är en berättelse om Ulla Billqvist liv. Vi kommer in i Ullas liv där det slutar. En inställd konsert på grund av att man hittat Ullas livlösa kropp i lägenheten. Därifrån backas bandet till den dag då Ullas pappa gick bort då hon bara vara ett halvår och hur hennes mamma lyckades försörja Ulla och hennes tre syskon och sen får vi följa med på resan om hur Ulla träffar sin första man, hur hennes karriär tar fart och hur hon utnyttjas av skivbolaget och får uruselt betalt. Men som hon säger, hon hade inte råd att säga nej. Det visar sig att Ullas liv inte är så lyckligt, och att hon söker efter kärleken och tillslut finner det i på den tiden, i en kvinna. Ett intressant livsöde om en av sin tids största sjärnor. Och än idag är det många som känner igen hennes hits, som Min Soldat. Den och flera andra framförde Vanna och det var intressant att Vanna fått till en klang i rösten som lät riktigt 40tal.

Fredrik Meyer spelade piano och var de manliga karaktärena i Ullas liv, från första maken till skivbolagsdirektören.

Soppteatern är ett trevligt inslag i kulturstockholm. Lunch och teater/konsert på samma gång. Två av livets höjdpunkter på samma gång. Måste verkligen försöka komma iväg oftare.

Det här var sista föreställningen av Köp Hjäran på Soppteatern, men den kommer att sätta upp på Lilla Scen i höst.

Kan varmt rekommendera att se den och även att ni tar er till Soppteater för trevlig lunchunderhållning. Programmet är varierande.

Lite kul var att årets Ulla Billqvist stipendiat, Amanada Jensen, var i publiken vilket Vanna uppmärksammade.