I en liten undangömd källalokal håller Teater Brunnsgatan 4 rum. En charmig liten teater som tar ca 80 person.

Hanna Fahl har en intervju serie om inleddes med ett samtal med Peter Jöback. Det var fullsatt och vi fick ett trevligt samtal på cirka en timme. Det var inte så mycket nytt som framkom men ändå ett trevligt samtal. Dock kunde Hanna vara lite mer påläst för det är lite pinsamt när Peter måste korrigera henne vad gällde första gången som det skrevs om honom i tidningen. Det var rätt ”sent” i hans karriär som hon tyckte att det var första gången med tanke på att han varit på scen sen han var 10 år. Lite bättre research kanske vore på plats. Fanns även tillfällen då det kändes som hon inte riktigt lyssnade på vad han berättade för vissa frågor som hon ställde var precis det han berätta om. Lite för mycket att följa de förskrivna frågorna. Men det var en trevlig och avslappnad stämning.

Dock missade hon det riktigt stora scoopet som han satt och höll på. Hon bad honom ge ett exempel på ett bra sms och då berättar han om smset om att han skulle få spela Phantom på Broadway. Men han säger att han inte hittar just det utan ett annat som handlar om en annan roll. Hade hon grävt lite mer där så hade hon kanske fått honom att försäga sig om att han redan då visste att han skulle spela Phantom på Cirkus 2016. För den nyheten släpptes bara någon dag senare.

Men på det stora hela ett trevligt samtal och skön start på veckan.