De flesta har nog sett filmen med Whitney Huston och Kevin Costner och den är ju en av de klassiska romantiska filmerna som man kan se om och om igen. Musikalen bygger självklart på filmen men handlingen är lite ändrad. För att få lite mer drama har man lagt till en triangeldrama mellan systrarna och bodyguarden Frank Farmer. Fördelen med det är att systerrollen blir större och får möjligheten att sjunga några av Whitneys oförglömliga låtar. Det som är intressant är att den manliga huvudrollsinnehavaren Tristan Gemmill inte sjunger en ton förutom lite karaoke på daten men iövrigt inget. Tycker att han är lite väl stel och charmlös. Nej den manliga fägringen står dansarna för. Det var ett antal sexpack eller rent av åttapack som visades upp. Det var riktigt bra dansare och mycket bra koreografi. Musikalen är ett mellanting mellan musikal och konsert för flera nummer framförs som konsertnummer.

i den här föreställningen hade vi understudy som Rachel Marron, Joelle Moses. Hon hade en väldigt bra röst och bra framtoning. Kul är att hon har jobbat med Jörgen Elofsson och det är troligt att någon sång av honom kommer på hennes debutalbum. Debbie Kurup som systern Nicki var också väldigt bra.

Scenografin var bra. Man jobbade med att öppna upp och stänga kulisserna när man bytte rum på ett finurligt sätt. Gillade också de filmade sekvenserna när de tänkte tillbaka.

En bra och underhållande musikal som nästan nådde upp till filmen