1963 var det en stor politisk skandal i England där man valde att ge Stephen Ward skulden för det som hänt. En mängd herrar inom politik och societeten hade roat sig med några yngre tjejer varav Christine Keeler är den mest kända. Nu har Andrew Lloyd Webber skrivit musiken till den nya musikalen som har premiär imorgon.

Det är en lite annorlunda musikal där man mer sjungpratar än sjunger handlingen. Det var ingen jättestark hit i den men några slingor som satte sig. Tyckte Stephen och Christine var bra. Hade gärna hört mer av Joanna Riding, men som ändå nog hade den låten dom var starkast.

Det var inte några extremt bra dansnummer utan mer rockringsuppvisning.

Vid ett par tillfällen kändes det som någon på Stadsteatern varit inblandad för det var ett par ställen med lite omotiverat naket. Det är inte heller särskilt tilltalande med ett antal otränade äldre män i kalsonger. Blir lite osmakligt. De hade gärna fått behålla skjortan på, och vi hade ändå förstått vad som pågick på deras partyn. Men det var antagligen för att visa på det osmakliga i det hela.

Händelseförloppet byggdes upp bra och det blev inte tråkigt. Men den går inte till historien som en av Andrews starkaste musikaler.