Måste erkänna att jag varit lite nervös inför vad man på Stadsteatern ska hitta på men här har man inte spexat till det i någon större utsträckning. Någon enstaka klädsel är lite konstig, sminkningen inte helt lyckad då några är för vitsminkade och man har fått in en nästan naken man. Men i övrigt är det inte mycket att klaga på. Gillar kören och det ödesmättade, får mig att tänka på Östgötateaterns underbara Jekyll and Hyde. Vanna Rosenberg har inte den bästa rösten men det vägs upp av hennes komiska sida som mrs Lovett. Anton Lundkvist är pojkcharmig som vanligt och väldigt lik mamma när han har peruk. James Lund är bra som Anthony som blir kär i Todds dotter Joanna. Gillade också Niklas Hjulström som Beadle. Philip Zanden som Turpin var sliskig men satte inte replikerna helt och är inte heller så stark sångare. Men nu var det bara genrep. Det märktes dock inte på Peter Jöback som Sweeney Todd. Han var strålande och obehaglig ibland som han ska vara. SweeneyTodd är inte den mest tillgängliga musikalen. Texterna innehåller mycket ord men Calle Norlen har gjort ett mycket bra jobb. Väldigt duktiga musiker i ledning av Mikael Jöback. Sweeney Todd är en mörk och ödesmättad historia och man har fått fram det mycket bra. Men det finns komiska inslag där publiken skrattade gott. Så man kastas mellan skratt och mörker. Ser verkligen framemot morgondagens premiär då alla kommer att ge allt och jag bara kan njuta!