Var på premiären av West Side Story och satt då längst upp på läktaren så det var kul att få se den från parkett. Men det som jag tyckte var ännu roligare var att Jessica Marberger spelade Anita istället för LaGaylia. Jessica var väldigt bra som Anita och det kändes som att musikalen lyfte ett par snäpp med henne i rollen. Hon har en bra sångröst även om hon kanske inte ha samma djup som LaGaylia, men det Jessica vinner på är att hon är mycket bättre på att agera och att dansa så helheten Anita var mycket bättre. Jessica och Karl Dyall (Bernardo) var ett mer trovärdigt kärlekspar också. Så föreställningen vinner på att ha Jessica som Anita.

Karl Dyall var fantastisk som vanligt, hade gärna sett lite mer avancerad koreografi för honom, men det får man när man ser From Sammy with Love.

Stadsteaterns uppsättning av West Side Story är helt ok, men det finns delar som de skulle vinna på att ta bort, som det konstiga ”drömnumret” i andra akten där alla klär av sig till vita underkläder. Bara konstigt och passar inte in. Bort med det och föreställningen blir bättre!