Dags för min andra gång att se Rock of Ages. Blev inte besviken den här gången heller. Märks att de har spelat ihop ett tag och den har blivit tätare. Bäst är ju fortfarande Peter och Bruno! De kan man se hur många gånger som helst i sina roller. Dock blir Peter Magnussons tysk tjatigare och tjatigare när man sett den förut. Johan Rheborgs berättarroll var både bättre och sämre. Han kändes säkrare i sin roll, men vissa av skämten funkar bara första gången, sen är ju det så att de skämt som ska vara spontana men är väl inövade, just blir inövade.

Det som är kul är att de väver in någon dagsaktuell händelse i pratet, så man jobbar ju på att den ska kännas levande.

Men som helhet är det en bra musikal och den tål att se fler gånger! Men nästa gång vill jag se Jakob Stadell i Joakim Cans roll, det är bara för jag tycker Jakob har en underbar röst som jag vill höra mer av! Vem vet nu, när de har förlängt till hösten finns det kanske en större möjlighet att Joakim behöver vara ledg någon gång.