Har ju kommenterat på något annat inlägg att Albin Flinkas får vara med för lite i de föreställningar han är med. Så helt oplanerat gick jag förbi Stadsteatern för att se om det fanns någon plats kvar till dagens Soppteater, Jag är Gud, med Albin och Fredrik, och jag hade tur! Det fanns plats. Så istället för att vandra runt i kylslaget Stockholm så satt jag inne och njöt av värmande minestronesoppa och underbar sång av Albin! Fick plats vid ett av borden precis vid scenen så det blev väldigt intimt. Vid bordet bakom satt Sarah Dawn Finer. Hon har ett härligt skratt!

Jag är Gud är är en musikalisk vandring i Eva Dahlgrens låtskatt, varvavt med tänkvärda monologer av Albin och Fredrik. Man får inte ha det för bra för då kan makterna straffa en… tänk på det!

Albin och Fredrik tolkar Evas låter på ett mycket personligt sätt och det är inte bara de mest kända låtarna de har varlt men självklart har de med Evas stora hits som Jag klär av mig naken. Underbar sång och god mat, kan varmt rekommenderas!