Tomas Ledin är en ikon i min musikvärld och jag har många härliga minnen till hans sommarkonserter. För Tomas Ledin är svensk sommar! Vilket han själv har uppmärksammat i showen där han och bandet spelar sommarsånger med hans eget sommarparadis hos farmor och farfar i bakgrunden.

Han har ett långt pärlband av underbara låtar som de flesta kan sjunga med i och då kan det inte bli annat än en bra show!

Till sin hjälp har han underbara David Lindgren som spelar Ledin som ung. Gillade den delen av showen där man får följa med på Ledins resa från okänd musiker till att han körade bakom ABBA på deras världsturné. Han bjuder på många anekdoter från sitt liv, och en av de lite mer rörande är när han berättar om hur Marie Andersson kom in i hans loge efter melodifestivalen och det var där deras kärlekshistoria började och han avslutar med stolthet i rösten med att nu heter hon MARIE LEDIN!

Ledin har en  bra blandning av ballader och rockiga låtar och den här showen blir aldrig trist!

Maten på Cirkus var inte den bästa, så ät någon annanstans och köp bara showbiljett!