Dags för min första konsert i Cloetta Center i Linköping och det kan ju inte bli bättre än med I love Musicals. Denna fantastiska musikalkonsert som var minst lika bra den här gången som när jag såg den i Globen för ett par veckor sedan.

Den här kvällen var James Graeme med istället för Micheal McCharthy. James är en gammal bekanting från west end konserterna då jag gillade honom skarpt. Han var lite svag i första akten, men jag tror det mest beror på att låtvalet inte var det bästa för honom där, tex Joanna från Sweeney Todd. Men han tog sig i andra akten. Men svag kan man definitivt inte säga att Ma-Anne var, hon kan verkligen sjunga allt! Så hon matchar och kompletterar Peter på ett fantastiskt sätt! Vilken kemi det är mellan dem!

Det här är en konsert som man inte vill ska ta slut för det finns ju hur många bra musikallåtar att välja på och jag hoppas verkligen att Peter kommer att göra flera musikalkonserter med sina musikalvänner! Det här kan man bara inte få nog av!