Pernilla Wahlgrens 50-årsfirande i showen Kort, Glad och Tacksam var en succé utan dess like och svenska folket fick aldrig nog av att vara med och fira henne. Och trots eller tack vare ca 140 000 sålda biljetter fick inte Pernilla nog heller, utan hon fick Hybris! Sista showen hann knappt sluta innan hon slänger fram ett nytt manus till sina vänner Hanna Hedlund, Kim Sulocki, Måns Nathanelson och Ola Forssmed. Ja det är precis där som hennes nya show Pernilla Wahlgren har Hybris tar vid. De stackars vännerna får snällt ringa hem till sina familjer och förklara att de kommer nog inte hem ikväll heller. Men stackars Kim har inte någon familj och numren till vännerna fungerar inte längre, Olas barn känner inte igen honom utan tror det är någon ful gubbe som ringer. Att vara på turné med Pernilla har tydligen ett högt pris! Pernilla tackar sina vänner för deras insatser, ett tal som hela tiden avbryts av olika sponsringsmeddelande. Vännerna vill så gärna komma hem så de kommer på idén att de måste hitta en man till Pernilla och showen igenom får vi sen följa hur de försöker hitta någon till Pernilla och ta reda på vad det är hon egentligen vill ha. För alla som var och såg poddshowen på Göta Lejon så vet ni precis vad Pernilla vill ha. Så roligt nummer när hon och hela gänget sjunger om det. En sång som de inte vågade ha med i Kort, Glad och Tacksam men som de nu kände sig mogna att ha med. Från poddshowen har de också med när Pernilla är med i ett dejtingprogram. Finns några favoritfigurer i repris som kommer tillbaka också, men vilka får ni se när ni ser showen.

Det är en väldigt rolig show och man skrattar i stort sett hela tiden åt och med dessa fem komiska genier. Timing i replikerna är perfekt. Ibland behövs inga repliker utan kroppsspråken och ansiktsuttrycken säger allt. Kläderna förhöjer också komiken i alla nummer. När Kim, Måns och Ola klär sig till kvinnor så är det inte för att de ska bli en perfekt kvinna utan det får sticka ut en hårig bringa och de verkar ha så kul när de gör det. Även om det är Pernilla Wahlgrens show och hennes liv som artist, dokusåpastjärna och sponsrad influenser som är i fokus så är det i mångt och mycket en ensemble show, för vad är en person utan sina vänner? Det som gör att det blir så kul är just samspelet mellan alla, och hur de driver med varandra och sig själva med så mycket värme och kärlek. De kompletterar varandra på ett underbart sätt. En och annan kändis skojas det också om, men även det görs ju på ett väldigt humoristiskt och varmt sätt.

Det är en galet rolig show om en singelkvinna som är 52 år med allt vad det innebär. Pernilla har en självinsikt som få och bjuder på sig själv otroligt mycket i den här showen. Som hon själv säger i showen så är hon som en lök som skalar av lager för lager av sig själv och hon gör det inför en publik som skrattar med henne. Det är proffsigt och snyggt och allt avslutas men ett girlpowernummer med Spice Girls.

Än en gång visar det här gänget att de är Sveriges bästa och mest kompletta komedigrupp (även om de formellt inte är en komedigrupp) men de har allt. De kan sjunga, dansa och leverera skämt på ett sätt som även om det är vulgärt och utmanande aldrig känns plumpt och billigt, det är bara roligt och skratten är hjärtliga!

Hybris-showen spelas i Stockholm och runt om i landet under hela 2020 så vill ni ha en kul kväll ska ni absolut se till att skaffa biljetter!

PERNILLA WAHLGREN HAR HYBRIS