För 13 året bjuder Konsument föreningen Stockholm in sina medlemmar till ”The Show of Christmas”, en julshow helt utan julmusik men med tanke på det låga priset (120 kr + avgift) får väl det ses som en julklapp.

Som tidigare år är det Mark Lewengood som är konfrencier och äntrar scenen tillsammans med de lika traditionsenliga barbröstade brandmännen som är där för vår säkerhets skull. Årets artistfält är består av Lena Philipsson, Anders Glenmark, Måns Zelmerlöw, Uno Sveningsson, Molly Hammar och Ebbot Lundberg. Lena och Måns är de två artisterna som verkligen går in och äger scenen när de står på den, oavsett om de kör en superhit eller en mindre spelad låt. Lena är så cool, läcker och självsäker på scen och släpper loss för fullt i bland annat”Jag är ingen älskling” och ”Det gör ont”. Måns som varit på pappaledighet känns lite som en kalv på grönbete när han släpps loss på scenen. Han håller inte tillbaka något utan fullt ös och strålar för fullt i t ex Heros, Cara Mia och Glorious. Fin duett mellan Lena och Måns i ”På gatan där jag bor”. Jättekul att se Uno Svenningsson på scen igen. Gillar hans speciella röst och så kul att höra t ex ”Vingarna” som han gjorde tillsamman med Anders Glenmark. Anders är ju en annan favorit. Härligt att se att han verkar trivas som fisken i vattnet på scenen. Kvällen höjdpunkt är utan tvekan ”One night in Bangkok”. Molly Hammar har jag inte lyssnat på så mycket men hon har en stark röst och gör en bra hyllning till Aretha Franklin. Ebbot Lundbergs musik har jag ingen koll på är inte direkt i min smak. Blev lite glad när jag fick höra inledningstonerna till Sercret Service ”Oh Susie” men tyvärr var inte Ebbots cover nära Ola Håkansson sång. I jämförelse med de andra artisterna i kväll kändes inte Ebbot lika engagerad. Men det här är ju en konsert med en blandning av artister och alla kan ju inte vara mina favoriter. Helheten är dock att det precis som tidigare år var en bra och trevlig kväll.