The Shoo Shoo Sisters består av Matilda Grün, Jessica Stendahl och Maria Höglund. Som grupp har de funnits ett tag nu och ikväll hade de releasespelning för sin första CD som främst besår av låtar som vi känner igen från The Andrews Sisters, men här översätta till Svenska. Kvällens spelning bjöd på låtarna från skivan och lite till. Tjejerna har verkligen bra sångröster och får till en härlig stämning i den lilla lokalen en trappa ner på Scala teatern. Underbara klassiska jazz och swinglåtar som till exempel ”Sitt inte under vårt äppleträd, Känner du (In the mood) och Sjung, sjung, sjung. Som en extra surprise så bjuder de på den klassiska drinken Rom och Coca Cola till låten med samma namn. Och man kan inte annat än höja sitt glas och skåla för dessa tjejer som är så duktiga och verkligen gör låtarna rättvisa. Det märks också att de gillar att sjunga de här odödliga låtarna och de blir absolut inte sämre när de här tjejerna sjunger dem. De är tidenligt friserade och klädda. Extra kul är ju också att det är Jessica Stendahl som har gjort översättningarna. Blir mer personligt och nära på det sättet.

Med sig har de riktigt duktiga musiker också, Pelle Lindh på gitarr, Niclas Lindblom, bas, Mikael Svedlund, piano, Kjell Gustavsson, trummor, Johan Nordfeldt, trumpet, Peter Fredman, saxofon och Magnus Wiklund på trombon. Väldigt imponerande musiker.

En väldigt trevlig konsert med mycket bra musik, tjejer med fantastiska sångröster och duktiga musiker och spelglädje på högsta nivå. Kan verkligen rekommendera att ni går och lyssnar på The Shoo Shoo Sisters. Så håll kolll på om de dyker upp någonstans nära dig!