När Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis spelar tillsammans så vet man iförväg att det kommer att blir superbra, massa bra musik i olika genrar, för de här killarna kan verkligen sjunga allt! Och det är helt omöjligt att säga vad de är bäst på att sjunga för när det sjunger rock är det bäst, när de plockar fram Jersey Boys är det bäst osv. Det är helt enkelt det som de sjunger just där och då som är bäst. De är verkligen helt fantastiska på att sjunga andras låtar och göra dem till sina egna. Men de har också lite egna låtar och den här kvällen fick vi höra flera av dem, som var riktigt bra.

Det är fullt ös på publiken från start och det håller i sig under hela konserten. Att spela på China är ju lite som att komma hem för killarna för det var ju här de träffades när de spelade i Rock of Ages. Så självklart plockar de fram Stacy Jaxx och Drew. Peter går in med full kraft i rollen som rockdivan Stacy Jaxx. Vilket han gör suveränt, men som känns så långt ifrån ”vanlige” Peter som inleder konserten. De här två östgötarna kan verkligen glida mellan sin östgötska charm till värsta rockdivorna. Och så mitt i allt så förvandlas de till brylkräms sjönsjungande killar i Jersey Boys. Allt gör de med härlig glimt i ögat och kärlek till musiken. För att publiken verkligen ska få det de vill höra så har de också ett ”Så ska det låta” inslag där publiken får begära låtar och så sjunger de dem, helt oförberett.

En av mina absoluta favoriter med de  här killarna och deras band är Eagles klassikern Hotel California. Peter och Bruno gör den så bra tillsammans med resten av bandet. En av de gå gånger som jag gillar gitarrgnissel, men här är det underbart!

Peter och Bruno har så kul på scenen och det märks att de verkligen älskar att göra det här och bjuder publiken på en lång och oförglömlig konsert.

Det är en snygg show också med läcker ljussättning även om de här på China fått anpassa sig till viss del av dekoren i Book of Mormon. Men det funkar det också.

I höst blir det att se Peter i Champions of Rock. Bruno är inte med då, men väl Ola Salo och Jenna Lee James. Ser verkligen framemot det!!