Bästa fredagsmyset är inte tacos utan en Chark och Osttallrik komponerad av Johan Asknergård och sen som dessert få sig två timmars underbar musikalsång av Niklas Asknergård på Trosa Kvarn. Perfekt avslut på arbetsveckan!

Lika bra som Johan komponerade den goda tallriken, lika bra komponerade Niklas kvällens musikprogram. Bara en lång rad underbara musikallåtar! Inleddes finstämt med Music of the Night och avslutades discodiggande (inte dans) till Does your mother know? Vilken tur att att Björn och Benny gjode Mamma Mia så deras underbara Abbalåtar platsar in på en musikalafton. Ja ingen regel utan undantag så vi fick också höra en helt fantastisk version på You raise me up. Men den är ju nästan som en smäktig och pampig musikallåt i klass med Anthem, Memory och Guldet blev till Sand. Och Niklas är ju så underbar så har man åkt från Stockholm till Trosa så plockar han fram Empty Chairs från Les Mis. Niklas gör den så underbart bra! Gåshud varje gång jag hör honom sjunga den. Och som han tog i på Getsemane som han avslutade första akten i. Vilka rysningar!

Och vilken fredag är det utan lite annat gott också? Självklart hade Niklas tänkt på det så halvägs in bjöd han på ännu mer godsaker i from av en hemlig gäst, Christina von Kern. Och då vet alla som kan sin Niklas vad som skulle komma. Några låtar från Miss Saigon som de spelad tillsammans i på Göta Lejon 1998. Bland annat  The last night of the world och fina Sun and Moon. Och det blev duett från Chess och även i extranumren en rad härliga discolåtar! Såg inte Miss Saigon på Göta Lejon, men kan föreställa mig hur fantastisk bra den måste ha varit. En härlig kemi mellan dem båda och så kul att se deras glädje att sjunga tillsammans igen. Och vilka röster!

Ja det var en lång rad av härliga musikalåtar som Niklas bjöd och alla lika välsjungna och med härlig inlevelse. Och självklart även Feeling good, låten som Niklas mer eller mindre gjort till sin och som alltid sammanfattar så bra hur man känner sig efter en konsert med Niklas. Man mår alltid så bra! Och nu med sin underbare man Johan som även ser till att man äter gott så mår man verkligen helt toppen!

Trosaborna kan verkligen skatta sig lyckliga som har fått den här skatten till sin bygd!

Det får gärna bli en tradition med en årlig tur till Trosa kvarn och lyssna på Niklas och äta Johans goda mat. Men innan dess ser jag fram emot en härlig musikalkonsert på Sund Nergården. Drömma måste man ju få göra!

na1 na3na2na2-kopia na4 na5 na6 na7 na8 na9na0