Efter en glöggprovning på Scandic Klara där Vintra blev favoriten begav vi oss till Haymarket som var i full julskrud med julgran och ett minatyrHaymarkethus i pepparkaka. Jättefint. Men vi och väldigt många till var där för att se och höra Rennie efter en veckas uppehåll. Underbart att han återigen stod på scenen med Janne Radesjös band. En förkyld Rennie inledde med Let the good times roll och vi hade det verkligen bra den dryga timmen som de sen höll på. Och även om Rennie var förkyld så var det minst lika mycket energi hos honom den här kvällen. Kvällen till äran bjöd han upp flickvännen  Ann och deras nyfödda som han pratat så kärleksfullt om alla andra kvällar.  Kvällen första gästartist var Tone Norum som med stark inlevelse bjöd på ”Fever” och en flörtig ”Diamonds are a girls best friend”. Sen blev det härlig nostalgi tillbaka till 1987/88 med Tones stora hit ”Allt som jag känner”. Rennie ersatte Tommy Nilsson som duettpartner med bravur. Har inte sett Tone på många år så det var jättekul att få se och höra henne igen.

Kvällens andra gästartist var Danny Saucedo och bland annat fick vi höra en fantastisk verison på Nat King Coles ”The Christmas Song”. Och tillsammans med Rennie en swingversion av ”Amazing” som väldigt bra summerar upp ännu en amazing kväll på Haymarket. Bara två onsdagar kvar. Och händer inget oplanerat så lär jag hänga på Haymarket då också. Det är så mycket bra musik, fantastiska röster, underbara musiker och sån härlig energi som man inte vill missa!

rm-ds2rm-ds3rm-ds7rm-ds8rm-ds12rm-ds14rm-ds15rm-ds16