Efter premiären den 7 mars var en av mina första tankar när jag gick från teatern, ”Jag vill se igen” och ikväll blev det äntligen av. Och precis som förra gången, en av de första tankarna var, ”Jag vill se igen” och en snabb genomgång av de 4 föreställningar som är kvar visar att det är bara en chans kvar för mig att se den igen och det är söndag kväll, förutsatt att jag åker i tid från Linköping och trafiken är ok….

Från Hannas första ton till sista tonen så är man helt trollbunden och innesluten i musikalen. Takten i musiken och de fantastiska rösterna och historien gör att man knappt andas. Det är så mycket känslor, på scenen som når långt ut i salongen och man är berörd och indragen i handlingen och känslan finnas kvar även när man lämnar teatern.

Hanna Hedlund är berättaren som driver historien framåt. Patrik Martinsson är John som blir förälskad i Sara, Anna-Maria Hallgarn. Och de har en riktig het och passionerad kärlekshistoria som får ett hastigt slut. Sara tröstar sig med David, Jakob Stadell. Det är en lugnare kärlekshistoria men med glöd. Alla fyra har så fantastiska röster, spelar med sådan intensitet och känslorna är hela tiden väldigt nära och påtagliga. Och hela tiden finns en ödesmättad beat i musiken som man gungar med i. Bra musiker som även de har en stor roll eftersom musiken är en bärande del i historien.  Det som är så fantastiskt med den här föreställningen är att de är så samspelta och alla ligger på en så hög nivå, så det går inte att säga vem som är bäst. Det är så hög klass på alla. Vilka musikalartister det är! Man hör varenda stavelse de sjunger, inte en bokstav går förlorad här inte. Och eftersom all text sjungs så kräver det riktigt bra sångare för det räcker inte bara med en bra röst, man måste kunna berätta och förmedla historien och känslorna. Och det är ingen tvekan om att de kan det. Så otroligt bra!! Riktigt maffigt är det i partierna där alla är med och sjunger! Rysningar!

Så har ni inte sett den så se till att göra det. Sista föreställningen är den 7 april så ni har bara en vecka på er. Har ni redan sett den så vet ni att den är så värd att se igen och igen. Den är värd varenda öre!