En ljummen sensommarkväll bjöd Parkteatern på Rikard Wolffs konsert Divor, Drömmar och demoner. Rikard Wolff har genom åren inspirerats av   Edit Piaff, Jaques Brel, Barbara och Karl Gerard och är en av vår främsta tolkare av deras låtskatt. Hans speciella raspisga röst ger en extra karaktär till låtarna som oftast har en tidlös historia och känns aktuella. Som tex Karl Gerhards ”Den ökända hästen från Troja”. Skrämmande aktuell. Blandat med de klassiska låtarna var några mer nyskriva som berörde mycket. Rikard berättade gripande om hur han som ung man mötte sin stora kärlek som sedan rycktes bort alldeles för tidigt så de inte fick åldras tillsammans. Extremt rörande var den fina men obehagliga låten som var en hyllning till John Hron som misshandlades till döds för 20 år sedan. 

Mot slutet av konserten kommenterade han att det började mörkna, men riktigt så mörkt som han kanske hoppats på blev det inte vilket var synd för det var en kväll som lite senare bjöd på en fantastisk fullmåne. Det hade ju varit en perfekt kuliss för ”Pojken på månen”.  Gillar verkligen den låten! 

Konserten avslutades med en Piaf låt på franska.