Succénföreställningen From Sammy with Love med Karl Dyall och Rennie Mirro fortsätter under hösten 2013, först på lilla scen och senare i höst kommer den att flyttas till stora scen. Men idag var det lilla scen som gällde.

Föreställningen är 1.35 lång utan paus och det är bra att det inte är någon paus för föreställningen vinner på att den är tät och intim utan avbrott. Imponerande att se hur de båda dansarna orkar hålla på, men de avlöser varandra i att var i centrum så lite andrum får de. Jag har ju sett föreställningen 2 gånger tidigare, men den gör inget utan tvärtom, den blir nog bättre. Tex så blir Rennies steppdans mer känslosam när man faktiskt vet att han snart kommer att berätta om sina känslor för sin egen skilsmässa och hur det skulle påverka hans son. Möjligen är det mer känslosamt den här gången eftersom jag var på träningsresa med de båda herrarna och Rennies son var med. Så jag har med egna ögon sett hur far och son Mirro är tillsammans.

Scenografin var något ändrat vilket tyvärr innebar att ett av de mest imponerande kraftproven av Kalle försvann. När Sammy är i armen och har uppträtt första gången ska de andra bjuda honom på öl. Vet inte hur han gör det, men när man är så vältränad som Kalle är så kan man svinga sig upp hur som helst. Så han tar sig upp på en läktare där Rennie står på ett makalöst sätt. Nu var läktaren täkt så det blev ingen sving upp utan de två tog trapporna upp genom publiken. Tyvärr för det var så imponerande förut. Hoppas att de får tillbaka det när den flyttar till stora scen.

Handlingen är fantastisk hur de väver ihop Sammy Davis JRs liv med sina egna erfarenheter, och allt bärs fram av underbar dans!

Det finns ännu biljetter kvar till lilla scen och jag rekommenderar verklingen att ni ser den först på lilla scen och sedan en gång till på stora. Även om det är samma föreställning, kommer de att bli olika. Blir intressant att se hur den här intima föreställningen når fram på stora scen. Man kan ju hoppas på ännu mer och imponerande dans!