LjuP1040199mmen sommarkväll, konsert på palatsgård och underbare Niklas Andersson kan enkelt sammanfattas i Feeling Good! Niklas är en av våra bästa musikalartister och här på palatset så är han inbjuden av Rimma Gotskosik att tillsammans med bl a Annica Edstam och Kaj Hagstrand att bjuda på en kväll i operett, musikal och filmens värld. Musiker för kvällen är Rimma och Carina E Nilsson.

Niklas är fantastisk som vanligt och bjuder på några av sina ”klassiker” som Feeling good men även på Ted Gärdestads För kärlekens skull som hela ensamlen och publiken stämmer in i. Tillsammans med Kaj Hagstrand gör han ett underbart Rat Pack medley som avslutas med New York New York. Självklart gör han ett par kärleksduetter ur  Moulin Rouge och Phantom of the opera.  

P1040209

Annika Edstam framför bra versioner av All that Jazz, On My Own och Don´t cry for me Argentina. Mitt favoritnummer med Rimma är hennes Michel Legrand medly med bl a ledmotivet från Paraplyerna i Cherbourg.

 

 

Hela P1040208ensamblen avslutar första akten med ett P1040205härligt Singing in the rain nummer som även bjuder på lite steppdans.

 

 

 

 

Andra akten avslutas med Tonight.P1040211 Det är ett par föreställningar kvar och det är ett trevligt sätt att avnjuta en sommarkväll!