Eftersom jag inte är någon housefantast så definerar jag inte det här som någon recension utan en reflektion på ett besök i housevärlden.

Det var en två timmars monotomt dunk dunk, där man till viss del varierade ljusshowen, pyroteknik och rökpuffar, men av effekterna så var det mycket som återkom under kvällen, så till en början var jag imponerad och tyckte det var häftigt, men sen var det lite men det där gjorde de ju förut. Med sådan planering som de har inför konserterna tycker jag nog att de kunde ha varit mer varierande.

SHM har några radiohits, men här väljer man att inte spela radioversionerna utan drar ut på dem i evigheter. Personligen fördrar jag de kompromerade verisonerna av tex Save the world och Dont you worry child.

På golvet såg det ut att vara fullfart hela tiden, men på läktaren så var det inte dans rakt igenom utan rätt många satt ner emellanåt men för att det inte skulle bli för trist så var man tvungen att hoppa upp och dansa med ibland. Så är man inte frälst innan så blir man det inte av att gå på deras konsert. Det blev faktiskt lite segt emellanåt. Finns andra konserter som jag tyckervarit alldeles för korta men här räckte 2 timmar gott och väl. 

Men 16åringen som var med tyckte det var jättebra och var helnöjd med sin kväll på golvet.

Till sist lite kritik till arenan. Toapappret får inte ta slut på damtoaletterna innan kvällens huvudakt går på!