Man kan alltid lita på att Niklas Andersson dyker upp i slutet av sommaren på Confidencen och så även i år. Den här gången hade han sällskap av 3 andra musikalstjärnor, Malena Lazlo, Anki Albrektsson och Johan Boding. Tillsammans bjöd det på en bra blandning av musikallåtar, och nu förtiden så kan ju vilken låt som helst passa in i en musikal så det blev även ett par Ted Gärdestad med Johan Boding (från musikalen Sol, vind och Vatten). Anki Albrektsson gillar regn så det blev både underbart vackra Paraplyerna i Cherbourgh och Rain on my parade. Malena Lazlo bjöd bland annat på Piaf. Och när det gäller Malena så är det inte bara vacker sång hon bjuder på utan hon har alltid så fina klänningar på sig. Niklas plockade fram några av sina paradnummer, bland annat Feeling good. Vid det här laget borde jag ju komma ihåg vad den musikalen heter som den kommer från, men det gör jag tyvärr inte.

Självklart blev det en del duetter och hela ensamblen avslutade med ett par låtar från Chess! Det var en härlig musikalkväll från början med Rent till Chess, men jag saknade Miss Saigon, Les Miserable och självklart Kristina. Så det blir att komma tillbaka nästa år och hoppas att något från dessa underbara musikaler plockas fram då!