Sarah släppte sin helt magiska julskiva Winterland förra året och då gjorde hon bara en julkonsert på Börsen. Den konserten var så fantastisk så det var helt självklart att vi skulle gå i år igen.

Stockholm var sista anhalten på den i stort sett utsålda turnén och Sarah var väldigt glad och lycklig över att få avsluta i Stockholm, eller som hon själv sa det I’ll be home for Christmas.

Hela konserten gick i lugnt tempo för att vi alla skulle komma ner i varv och få en andningspaus och bara njuta. Och det gjorde vi verkligen. Sarah är ju en av Sveriges bästa sångerskor och allt hon gör blir helt magiskt. Det hela förstärktes av några av Sveriges bästa musiker, enkel dekor och snygg ljussättning. Så stilfult.

Sarah och Eric Bibb sjöng duett i Auld lang syne, en väldigt glad överraskning att Eric var med på konserten i år igen, han har en sån underbar röst som passar väldigt bra med Sarahs.

Hon hade väldigt trevligt mellanprat också, bland annat fick vi höra om hur hon och bl a Arne Weise hade problem att ta sig hem från Göteborg efter en inspelning av bingolottos uppsittarkväll. Det som är så härligt med Sarah är att hon visar sån respekt och beundran för andra musiker och artister, och även till publiken. Hon tackade oss alla för att vi köpt biljetter och gjort det möjligt för henne att få hålla på med det hon älskar. Det är vi i publiken som ska tacka för att hon bjuder på sin röst!

Självklart fick hon stående ovationer, nåt annat var inte väntat efter en sådan stämningsfull julkonsert. Som sista extranummer sjöng hon den underbart vackra Kärleksvisan som hon själv skrivit.

Nu är det bara att vänta på nästa Sarah konsert!

http://www.sarahdawnfiner.com/