Är man i London i december så får man inte missa att en kväll bege sig till Trafalgar Square och lyssna på Christmas Carol. Varje kväll mellan typ kl 17-20 (vet ej exakta tider) sjunger olika välgörenhetskörer vid den stora julgranen. Det är så stämningsfullt. Det är mycket folk som kommer förbi, stannar ett tag och lyssnar och sen vandrar vidare, så det är inte något problem att få plats.

Man är i stort sett garanterad att få höra alla traditionella engelska carols, från Jingle bells, Silent nights till Come o ye faithful. Det är bara att stå där och vänta till favoriten kommer. Och lyssnar man på fler körer så får man höra dem fler gånger.

Och det bästa av allt är att det är helt gratis! Så när de kommer förbi med insamlingshinken lägger de flesta en slant i den.

En underbar tradition som varmt kan rekommenderas!

På vägen till Trafalgar stötte jag på ett annat gäng med Carolsingers som var fint klädda i gammaldagskläder, precis som om de kom från en Dickensroman!