Hamburger börs bjuder under hösten på en liten udda sammansättning av artister. Niklas Strömsted, Andreas Johnsson, Pernilla Andersson och Petra Mede. Ja man kunde ha plockat bort Petra då hon inte bidrog med något av värde. Har lite svårt för hennes typ av humor.

Kvällens höjdpunkt var Andreas Johnsson. Glorious är ju en av de bästa poplåtar som skrivits. Lika bra varje gång. Och hans bägge melodifestivalbidrag är ju helt suveräna de också, gillar verkligen Sing. Han har en sådan glädje när han sjunger dem. Och när han gick runt i publiken så tog han i min axel… kände hur hans energi strålade genom mig ;)…

Niklas är ju ett säkert kort och han har ju gjort en rad helt fantastiska låtar. Pernilla Anderssons låtar är jag inte lika bekant med, men hon gör dem bra.

De kompades av ett eminent band.

Börsen hade snäppt upp sig lite vad gäller maten och serveringen, men det är tyvärr inte som i sina fornstora dagar. Varför har de inte sin paradrätt tournedos och potatisgratäng kvar? Den var ju bara så jättegod.

Allt som allt en trevlig musikalisk kväll i goda vänners sällskap!