Hade inte planerat att gå på den här konserten men då en kompis inte kunde gå och jag inte hade något annat för mig så varför inte tänkte jag, och det är inget jag ångrar. Andreas och jag började med att äta libanesisk mat inne på Glogen köpcentrum. Sen var det dags för ca 2 timmars underbar sång av Josh.

Josh har verkligen en fantastisk röst som görs sig bäst i pampiga ballader. Och större delen av konserten gick i den stilen. Men han visade även att han är helt ok på att spela trummor!

Dessutom har han en komisk ådra också. Innan konserten kunde man skicka frågor till honom och hans crew hade valt ut några. En tjej i publiken fick komma upp och sjunga duett med honom (the prayer) och hon var helt galen av lycka. Vi fick också veta att om han skulle bli en superhjälte skulle han heta Blurgh och hans kraft skulle vara att han sjöng en hög ton och spottade Lutefisk på elakingarna. Han bjöd också upp några ur publiken att sitta i soffor på scen och han fick upp ett par norrifrån där tjejen var speciell och hon berättade att hon översatt hans sånger och nu ville ha hans tillstånd att framföra dem. Sen tog hon lite över och Josh fick dämpa ner henne. Han fixade allt det här på ett stårlande sett och visade vilken världsstjärna han är.

Innan extranumren avslutade han med You raise me up. Tyvärr bjöd han in publiken till allsång och jag hade ju helst bara njutit av hans röst i den. Hela konserten avslutades med Smile. Och med ett leende gick vi från konserten.