Det här är en av de roligaste konserter som jag varit på och må bra känslan kommer nog att sitta kvar länge!

Idén är ju helt underbar, Peter Jöback och Marianne Mörck tillsammans med kungliga filharmonikerna i en musical-sing-a-long. Det är ju bäddat för succé. Konserthuset var fullt och konserten följdes på ett antal biografer runt om i landet. Peter och Marianne var på strålande humör och bjöd verkligen på sig själva. De var så roliga tillsammans och busade med varandra. Och så mycket härlig sång förstås! Peter sjöng några låtar själv, där Music of the night från The Phantom of the opera var höjdpunkten. Den lovade gott inför hans stundande roll i Londonuppsättningen. Klippkort till London varje helg???

Men den stora idén var ju att publiken skulle sjunga med och det gjorde vi. Det var medley ur Sound of music medley, Cabaret och My Fair lady. Från Les Miserables hade man valt Bring him home som inte är den lättaste. Och vem vill inte ha sjungit duett med Peter i You and I?  Tanken var nog från början att Peter skulle sjungit Guldet blev från sand själv, men han bjöd in publiken och utan text så sjöng vi med i hela sången. Peter såg så lycklig ut när alla kunde texten!

En helt fantastisk kväll både för oss och artiserna, och Peter sa att han gärna gör om det här igen! Då kommer vi att vara där!!!