Så var det dags för säsongsavslutning av musik på gården på Hallwylska palatset med Musical Stars. Vi var ett gäng som begett oss dig för att lyssna på vacker sång av Niklas Andersson och Malena Lazlo (kompade av musikerna Rimma Gotskosik violin, Carina E Nilsson piano och Jan Bergman kontrabas) Vi var där tidigt så vi fick bra platser på första raden. Jag har ju sett konsertetn en gång tidigare i sommar men den var så bra så jag ville självklart se den igen. Solen sken till en början men sen helt plötsligt började det regna i första akten. Inga mörka moln men regnet föll ändå en stund. Som tur var drog det rätt snabbt förbi och konserten behövde inte ställas in.

Trots vädret, eller tack vare kanske, så bjöd Niklas och Malena på sig själva. Malena var fräck och härlig i Bring on the men från Jekyll and Hyde och ljuv i kärleksvisan.

Niklas sjöng helt fantastiskt i You raise me up och ledde en bejublad allsång i Flickan från Havanna.

Tillsammans gjorde de Chess och slutligen ett ABBA medley. I Last night of the World från Miss Saigon hördes en helikopter i bakgrunden. Mycket effektfullt!

Ännu en fantastisk konsert i sommarkvällen på Hallwylska. Nu ser jag fram mot vad de kan bjuda på nästa sommar!