Efter 4 Adams and Eves konserter var det så dags att se Cookies and Beans utan Peter. Vi begav oss till Lasse i parken på Söder där vi inte varit tidigare och det var en mycket positiv upplevelse. Blir säkert fler besök där!

Cookisarna är verkligen ett liveband! De har sådan spelglädje och njuter av att stå på scen och sjunga och spela och det når verkligen fram till publiken. Vi fick höra en rad covers och låtar skrivna direkt till dem. Några av de riktigt bra låtarna var First we take Manhattan then we take Berlin, Jolene och Rings of fire. Sen är ju deras Queens and Kings en härlig låt.

I slutet av konserten bjöd de upp publiken till munspelstävling och Frida Öhrn fick se sig slagen av en kille från publiken. Så alla som har hört och sett Frida spela munspel förstår att den killen kunde spela munspel.

I Lasse i parken får konserten bara hålla på till 22 så tjejerna valde att avsluta med en avskalad aukustisk version av sin melodifestivallåt. Ett finstämt avslut på en fantastisk konsert!