Jill Johnson fyller 50 år i år och firar med en show med start på Cirkus i Stockholm. Showen börjar väldigt avskalat och enkelt, Jill och en gitarr men i glittrig klänning så den lyxiga showkänslan finns där från start. Finstämt och personligt prat om hur hon själv började som väldigt ung, men hur det var svårt att nu när hon är mamma att släppa taget när dottern Havanna vilja börja plugga i USA. En introduktion som övergår i en fin duett där dottern sjunger med på film. Sen öppnas draperiet upp och bandet blir synligt och showen börjar övergå till det mer storslagna och lyxiga som genomsyrar hela showen.

Jill visar i den här showen att hon med sin kraftfulla röst är lika bekväm i country, rock, pop som svängig storband. Jills egna låtar blandas med covers som Jolene, Bort To Run, I never promised you a rose garden, Thats life, Crazy little thing called love, For once in my life, Purpel Rain, Forever young och hennes fina tolkning av Tommy Nilssons Öppna din dörr. En låt som i Jills tappning heter Open your heart. Finstämt eller fullt ös, Jill behärskar båda.

Det är lyxigt, storslaget och snyggt. Jills röst bärs fram och lyfts av de fantastiska musikerna under ledning av Stefan Brunzell. Det blir så läckert när blåssektionen kommer in och tar i för fullt i t ex That’s life.

Jill har jobbat med många andra artister och det var väldigt fint att hon lyfte fram sina duettpartners när namnen projicerades på draperiet inför den fina duett med Sara Niklasson, som också är en av musikerna i bandet.

Det är härligt att se hur självsäker och proffsig Jill är. Små missöden på scenen tas med ett leende.

Det här är en fulländad show och jag kan verkligen rekommendera den!