Vad är en sommar utan en allsångskonsert? Och kan det bli mer idylliskt en varm sommarkväll med sol och blå himmel än på torpet (Karl och Kristinas) i Pungpinan? Ett litet torp med café med en liten scen uppbyggd dit man bjudit in de lokala kändisarna Niklas Andersson och Shirely Clamp, som accompanjerades av Carina E Nilsson.

Allsångsledare var Linda Rapp som bjöd på barnallsång och diverse färgglada klädbyten. Hon fick med sig publiken och det är det viktiga för en allsångsledare.

Niklas bjöd på några musikalfavoriter som Anthem, Guldet blev till sand och Feeling good. Lika skönsjungande och charmig som vanligt. Shirley bjöd på sina melodifestivalhits och till Min Kärlek så skulle hon göra en storslagen primadonna entré och i redan i de första tonerna så öppnade sig himlen och det fina vädret var helt borta. Det vräkte ner och tyvärr fick allsången avbrytas lite innan det skulle ha varit slut.

Men de utlovade ny allsång till nästa år och vi får hoppas att de bjuder in några bra artister den gången också så tar vi oss nog dit igen. Torpet är också öppet som cafe på sommaren och är värt ett besök om man är i trakterna.